God mandag!
Tenk at neste uke kommer desember ♡
Julebaksten er påbegynt og i dag vil jeg dele en oppskrift
som er veldig lett å lage og smaker kjempegodt ♡
----------------------------------------------------------------------------------------
Snøkuler
20 stk
Ingridienser:
* 1 dl sukker
* 2 dl havregryn
* 1,5 dl kokosmasse
* 2 ss kakaopulver
* 1 ts vaniljeekstrakt
* 1-2 ss traktet kaffe
* 2 ss usaltet smør
* 1 egg
+ kokosmasse til pynt/strø
Fremgangsmåte:
1. I en bakebolle bland sammen sukker, havregryn, kokosmasse og kakao.
Tilsett vaniljeekstrakt og kaffe og rør godt sammen.
2. Smuldre smøret oppi blandingen
og bruk hendene til å mikse smøret godt inn i blandingen.
3. Visp et egg i en kopp og bland deretter egget godt inn i blandingen.
Pass på at alt det tørre er godt dekket med egg og smør.
Sett inn i kjøleskapet i ca. 30 minutter.
4. Strø kokosmasse på en tallerken eller arbeidsbenk
og form små kuler fra sjokoladeblandingen og rull dem i kokosen.
Plasser kulene på et fat kledd med bakepapir
og sett inn i kjøleskapet i ytterlige 30-60 minutter før servering.
Oppbevares i kjøleskap
----------------------------------------------------------------------------------------
♡
Tenk at neste uke kommer desember ♡
Julebaksten er påbegynt og i dag vil jeg dele en oppskrift
som er veldig lett å lage og smaker kjempegodt ♡
----------------------------------------------------------------------------------------
Snøkuler
20 stk
Ingridienser:
* 1 dl sukker
* 2 dl havregryn
* 1,5 dl kokosmasse
* 2 ss kakaopulver
* 1 ts vaniljeekstrakt
* 1-2 ss traktet kaffe
* 2 ss usaltet smør
* 1 egg
+ kokosmasse til pynt/strø
Fremgangsmåte:
1. I en bakebolle bland sammen sukker, havregryn, kokosmasse og kakao.
Tilsett vaniljeekstrakt og kaffe og rør godt sammen.
2. Smuldre smøret oppi blandingen
og bruk hendene til å mikse smøret godt inn i blandingen.
3. Visp et egg i en kopp og bland deretter egget godt inn i blandingen.
Pass på at alt det tørre er godt dekket med egg og smør.
Sett inn i kjøleskapet i ca. 30 minutter.
4. Strø kokosmasse på en tallerken eller arbeidsbenk
og form små kuler fra sjokoladeblandingen og rull dem i kokosen.
Plasser kulene på et fat kledd med bakepapir
og sett inn i kjøleskapet i ytterlige 30-60 minutter før servering.
Oppbevares i kjøleskap
----------------------------------------------------------------------------------------
♡
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar